Castelvetro tegels

Castelvetro tegels zijn momenteel erg populair in Nederland. De collectie bestaat voornamelijk uit vloertegels. Castelvetro heeft een enorme diversiteit aangebracht in de collectie. Van heel strak tot rustiek. De mooiste soorten vindt u in onze showroom. U zoekt prachtige tegels van Castelvetro? Kom langs en laat u inspireren.

Ontdek de Italiaanse charme van Castelvetro tegels

Het merk Castelvetro staat bekend om zijn vooruitstrevende design en hoge kwaliteit. Dit Italiaanse bedrijf produceert voornamelijk porcellanato keramische vloertegels voor particuliere woningen, die ideaal zijn voor binnen en buiten. De keramische tegels worden gemaakt met de nieuwste technologieën. Wanneer u kiest voor Castelvetro heeft u gegarandeerd een unieke tegel, zonder monotone herhalingen waardoor elke ruimte levendig oogt. Op de website ziet u een aantal goede series, waaronder Castelvetro Aequa en Castelvetro Woodland.

U bent van harte welkom

De mooiste houtlook tegels die op de markt te verkrijgen zijn vindt u bij Fravo tegels. Verder kunnen wij alle soorten tegen scherpe prijzen leveren voor u. Indien u een bepaald type op het oog heeft, stuur ons dan uw gegevens via het offerteformulier. Wij nodigen u graag uit om de unieke tegels te komen bezichtigen. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 078 – 614 42 48.

Hieronder ziet u een aantal goede series: