Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Betonlooktegels in Dordrecht

Betonlooktegels zijn erg in trek. Veel fabrikanten hebben daarom verschillende series van deze tegels in hun assortiment. Bij Fravo Tegels in Dordrecht hebben we erg veel soorten in de showroom. Met name de formaten 90x90 & 120x120 worden momenteel veel verkocht.

 

Heeft u interesse in onze betonlooktegels?

Neem contact op met ons

De vele voordelen van betonlooktegels

Met betonlooktegels geeft u uw interieur gemakkelijk een robuuste, stoere en industriële uitstraling. De tegels zien er immers uit alsof ze van echt beton zijn gemaakt, maar zijn veel eenvoudiger te plaatsen dan echt beton. Bij het storten van beton is er namelijk altijd kans dat er, door temperatuurschommelingen, scheuren in de vloer ontstaan. Bovendien kan het lang duren voor beton droog is, terwijl u onze betonlooktegels snel kunt belopen. Het zijn dus de ideale vloertegels.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De populaire soorten van dit moment zijn:

Zet de eerste stap naar een prachtig interieur!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan betonlooktegels die u kunt bekijken in onze tegelshowroom. Denk bijvoorbeeld aan grootformaat-betontegels. Naast tegels kopen, kunt u ze ook door ons vakkundig laten leggen. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag wanneer u belt naar 078 – 614 42 48 of ons contactformulier invult.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.