Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Casalgrande padana

Casalgrande Padana is een fabriek voor tegels waar wij al jaren zaken mee doen. Het grote voordeel van deze fabriek is dat ze altijd een bepaalde kwaliteit voor de tegels waarborgt. Casalgrande Padana is voornamelijk gespecialiseerd in keramische tegels. Het assortiment dat u bij Fravo Tegels in Dordrecht vindt is zeer uitgebreid. Hierdoor kunt u eindeloos combinaties maken met kleuren en maten.

De vele mogelijkheden die u heeft met de tegels van Casalgrande Padana

Casalgrande Padana is een specialist in het produceren van tegels in grote formaten. De maten die we u bijvoorbeeld aanbieden zijn: 45 x 90, 60 x 120, 90 x 90 en 120 x 120 centimeter. De tegels krijgen wij rechtstreeks van de fabriek, waardoor we de tegels snel en voordelig kunnen leveren. Een aantal goedlopende series aan tegels die we van Casalgrande Padana verkopen in onze winkel, zijn:

Padana Pietre di sardegna
Padana Pietre bauge
Padana Cemento

Padana Tavolato
Padana Metalwood
Padana Pietre Etrusche

Padana Marmoker
Padana Architecture
Padana Metalicca

Padana Marte
Padana Country wood
Padana Beton

De tegels van Casalgrande Padana zijn voor vele ruimtes bruikbaar. Wilt u nieuwe badkamertegels kopen? Dan zijn de tegels van dit merk een echte aanrader voor u! Ook in de woonkamer, keuken of op de vloer of muur van de wc komen de tegels zeer mooi uit.

Benader ons voor meer informatie

Heeft u interesse in een bepaald type tegels van Casalgrande Padana of bijvoorbeeld een ander merk, zoals Piet Boon? Stuur ons dan uw gegevens via het offerteformulier, dan stellen we een mooie offerte voor u op. Neem ook contact met ons op als u nog vragen heeft over de tegels. U bereikt ons door te bellen naar 078 – 614 42 48 of door het contactformulier in te vullen.

Casalgrande Padana Marmoker

Kleuren (een greep:
Marmoker nero creta, Marmoker Zebrino, Marmoker breccia argento, Marmoker asiago, Marmoker statuario grigio, Marmoker crema select, Marmoker travertino noce, Marmoker statuario oro

Formaten:
90x90, 60x120, 60x60, 30x60

Casalgrande Padana pietre di sardegna

Kleuren (een greep):
Pietre di sardegna porto rontonde, Pietre di sardegna cala luna, Pietre di sardegna caprera, Pietre di sardegna pevero, Pietre di sardegna stitinto, Pietre di sardegna tavolara, Pietre di sardegna punta molare en Pietre di sardegna porto cervo.

Formaten:
120x120, 90x90, 60x120, 60x60, 30x60, 45x45, 30x30

Padana pietre bauge

Kleuren:
Padana pietre bauge anthracite, Padana pietre bauge bianca, Padana pietre bauge beige en Padana peitre bauge grigia

Formaten:
30x60, 60x60

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid