Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Vloertegels van pvc

Bij Fravo Tegels in Dordrecht bieden we een breed assortiment aan vloertegels van pvc aan, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Pvc-vloeren combineren het stijlvolle van traditionele vloerbedekkingen met de praktische voordelen van moderne technologie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, wat u de vrijheid geeft om een vloer te kiezen die perfect aansluit bij uw interieur.

 

Heeft u interesse in onze vloertegels?

Neem contact op met ons

Ontdek de voordelen van onze vloertegels van pvc

Heeft u interesse in een pvc-vloer? Bij ons vindt u pvc-vloeren in een scala aan kleuren en stijlen die elk interieur kunnen verrijken. Onze vloertegels van pvc zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uitermate duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Deze vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming, wat bijdraagt aan uw comfort thuis. Wij bieden zowel klik-pvc als plak-pvc, afhankelijk van uw installatievoorkeuren. Bovendien hebben we specifieke geluiddempende pvc-vloeren die ideaal zijn voor appartementen, waarbij een certificaat NSG-geluidkeurmerk kan worden geleverd, om te voldoen aan de geluidsnormen.

Bezoek ons en ontdek de mogelijkheden van pvc-vloeren

Kom langs bij onze tegelwinkel om het uitgebreide aanbod aan pvc-vloertegels te verkennen. Of u nu op zoek bent naar grote tegels, een specifieke stijl, of geavanceerde vloeroplossingen, wij kunnen het complete verhaal verzorgen. Van het leggen van de pvc-vloer tot het installeren van vloerverwarming en het egaliseren van uw vloer, onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap. Bent u niet in de gelegenheid om ons persoonlijk te bezoeken? Geen probleem, u kunt ook gemakkelijk online een offerte aanvragen.

U kunt ook een afspraak maken om u te laten informeren in onze showroom.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.