Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Porcelanosa-tegels

 

Porcelanosa-tegels zijn een uitstekende keuze voor elk interieur. Porcelanosa White Label is onderdeel van de in Spanje gevestigde Porcelanosa-groep en staat bekend als de crème de la crème op tegelgebied. Bovendien hebben de tegels van dit merk een zeer exclusieve uitstraling. Dit merk investeert heel veel in nieuwe technologieën. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld in staat om de tegels te produceren. Ook hebben ze hele mooie decortegels in het assortiment.

Zeer veel keuze uit Porcelanosa-tegels

Wij zijn selected dealer van Porcelanosa White Label. Dit merk staat onder meer bekend om zijn prachtige houtlooktegels. De mooiste Porcelanosa-tegels presenteren wij in een bijzondere sfeer, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. We bieden zowel vloer- als muurtegels aan van het prachtige merk.

Heeft u interesse in onze porcelanosa-tegels?

Een prachtige tegelwand of -vloer dankzij onze services

Prachtige Porcelanosa-tegels kunt u bij ons aanschaffen, maar wij plaatsen deze ook graag vakkundig voor u. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tegels perfect recht liggen en dat u er jaren plezier van heeft. Ook om vloerverwarming te laten aanbrengen schakelt u onze hulp in. Zo bent u snel van alle gemakken voorzien.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kom langs of neem eenvoudig contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons aanbod aan Porcelanosa-tegels of onze andere vloer- en wandtegels? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 078 – 614 42 48. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze prachtige showroom in Dordrecht. We verwelkomen u hier graag.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.