Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Showroom

Grote tegelshowroom

Bij Fravo Tegels in Dordrecht zijn we trots op onze grote tegelshowroom van maar liefst 1200 m2. Onze tegelshowroom biedt de perfecte gelegenheid om verschillende tegels in het echt te bekijken, voelen en ervaren. Hier kunt u inspiratie opdoen en de juiste tegels kiezen die passen bij uw stijl en wensen.

Wilt u een kijkje nemen in onze grote tegelshowroom?

Bezoek onze grote tegelshowroom voor inspiratie

Onze grote tegelshowroom beslaat maar liefst 1200 m2 waar u een uitgebreide collectie vloer- en wandtegels kunt ontdekken. Of u nu op zoek bent naar klassieke of moderne stijlen, in onze showroom vindt u een breed scala aan opties. Van prachtige wandtegels die een statement maken in elke kamer tot duurzame vloertegels die zowel stijlvol als functioneel zijn, wij hebben het allemaal. Daarnaast vindt u in onze showroom tegelvloeren in de actie, waardoor u kunt profiteren van hoogwaardige tegels tegen aantrekkelijke prijzen.

Kom langs en ontdek ons volledige aanbod

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze showroom in de Merwedestraat in Dordrecht en ons uitgebreide aanbod aan tegels te ontdekken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Bovendien kunt u uw tegelvloer laten leggen door onze specialisten. Bent u niet in staat om ons persoonlijk te bezoeken? Geen probleem, u kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Bij Fravo Tegels zorgen wij ervoor dat uw tegelproject van begin tot eind soepel verloopt. Kom langs en laat u inspireren door de mogelijkheden die onze grote tegelshowroom te bieden heeft.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.