Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Decortegels

 

Fravo Tegels is al sinds 1994 een specialist op het gebied van diverse tegelsoorten, waaronder decortegels. In onze 1200 vierkante meter grote showroom in Dordrecht kunt u alle tegels met eigen ogen aanschouwen. Op zoek naar unieke badkamer-, woonkamer- of keukentegels? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Ook wanneer u decortegels wilt, kunt u bij ons uitstekend terecht. Met decortegels kunt u leuke accenten in uw ruimte aanbrengen. Deze tegels zijn versierd met diverse motieven en kleuren. Ze zijn zowel te gebruiken voor vloeren als wanden en zorgen voor een mooi contrast in uw ruimte. Creëer bijvoorbeeld een unieke sfeer met leuke Portugese decortegels als vloertegel en metrotegels als wandtegel. Bent u er nog niet over uit welke tegels u wilt bestellen? Vraag onze verkopers in de showroom om deskundig advies.

Diverse soorten decortegels verkrijgbaar

Een decortegel kan niet worden vergeleken met een normale tegel. Decortegels zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren, met reliëf of patronen, of mat of glanzend. Decortegels gebruiken in uw badkamer zorgt voor een speels en persoonlijk geheel. De badkamer wordt ook een stukje unieker dankzij deze tegels. Veel klanten kiezen voor één wand met decortegels en voor de overige wanden een neutrale tegel. Hierdoor komen de decortegels nog beter tot hun recht.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij kunnen onder andere de onderstaande bekende fabrikanten leveren:

  • Adex
  • Alcoceram
  • La Porta
  • Marlborough
  • Naturcer
  • Revoir Paris
  • Vives

Maak ook gebruik van onze diensten

Bij Fravo Tegels kunt u niet enkel terecht voor voordelige tegels, maar ook voor het inhuren van diensten. Zo kunnen wij uw wand- en vloertegels aanbrengen. Onze tegelzetters gaan vakkundig te werk en zijn gespecialiseerd in het zetten en leggen van allerlei soorten tegels; van mozaïektegels tot aan grote tegels. Wij zijn ook in staat om vloerverwarming voor u aan te brengen en tevens zijn wij zeer ervaren in het slopen van oude dekvloeren. Uiteraard voeren wij het puin af voor u. Wilt u alleen de oude tegelvloer verwijderd hebben en niet de dekvloer? Dat kan ook! Benieuwd naar de kosten van deze extra diensten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen u dan een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de prijs te geven.

Breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht

Wij kopen al jaren de tegels direct in bij fabrikanten in Italië en Spanje. Hierdoor zijn wij in staat de tegels goedkoper aan te bieden dan onze concurrenten. Dit maakt ons niet zomaar een leverancier van decortegels, maar eentje die de beste kwaliteit tegels verkoopt tegen een eerlijke prijs. Inmiddels hebben wij uit het hele land al bezoekers in onze showroom mogen ontvangen. Daarnaast zijn wij in heel Nederland actief wanneer u ons wilt inschakelen voor onze extra diensten. Bel voor meer informatie naar 078 – 614 42 48 of vul ons contactformulier in.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.