Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Tegelvloer laten leggen

 

Wanneer u uw tegelvloer laat leggen door Fravo Tegels uit Dordrecht, rekent u op een professioneel resultaat. Een vakkundig gelegde tegelvloer kan de uitstraling en functionaliteit van elke ruimte aanzienlijk verbeteren. Het proces van een tegelvloer leggen vereist precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zowel mooi als duurzaam is.

 

Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van vloertegels?

Neem contact op met ons

Uw tegelvloer laten leggen door specialisten

Bij onze tegelwinkel nemen wij het leggen van uw tegelvloer uiterst serieus. Onze eigen tegelzetters zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van allerlei soorten tegels, van kleine mozaïektegels tot de grootste formaten van 120x120. Ook natuursteentegels kunnen door ons professioneel worden aangebracht, gebruikmakend van enkel hoogstaande materialen. Dit stelt ons in staat om volledige garantie te bieden op de kwaliteit van ons werk. In onze tegelshowroom in Dordrecht kunt u grote vlakken met diverse soorten tegels bezichtigen om een beeld te krijgen van de vaardigheden van onze tegelzetters. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij een referentieproject langs te gaan, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij te werk gaan.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en de uitgebreide collectie vloertegels te ontdekken die we aanbieden. Hier kunt u inspiratie opdoen en direct advies krijgen van onze experts over de beste keuzes voor uw project. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of badkamer, wij kunnen u helpen met het vinden van de perfecte oplossing. Overweegt u om een tegelvloer te laten leggen? Vraag dan online een offerte aan of kom langs in Dordrecht om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Extra diensten

Bij Fravo tegels kunt u niet alleen  tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit kopen. Naast een uitgebreid assortiment kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Zo hebben wij ervaren vloerspecialisten in dienst die u helpen met een prachtige nieuwe vloer.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.