Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Wc tegels

 

Wc tegels van toonaangevende merken vindt u bij Fravo Tegels in Dordrecht. Al sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in het inkopen en leveren van wand-, vloer- en badkamertegels van een hoogwaardige kwaliteit. In onze ruime showroom vindt u altijd de meest uitgebreide en actuele collecties tegels uit Italië, Spanje, China en vele andere landen. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen professioneel voor u afgewerkt worden.

Veel verschillende soorten wc tegels

In ons aanbod vindt u onder meer verschillende soorten tegels die geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers, wc’s en keukens. In de wc wenst u graag tegels op de vloer en de wand om gemakkelijk schoon te maken en de hygiëne te bewaken. Bij Fravo Tegels hebben we hiervoor speciale tegels in huis welke zowel net in afwerking als hygiënisch zijn. Of u nu van grote of kleine, strakke of klassieke wc tegels houdt, bij ons zijn ze alle verkrijgbaar in verschillende kleuren en van diverse materialen.

Door onze complete service heeft u snel een mooie vloer

Heeft u nieuwe tegels besteld, maar ziet u op tegen het verwijderen van de huidige tegels? Vraag onze vakmannen om de huidige vloer voor u te verwijderen en de nieuwe tegels voor u te leggen, zodat u enkel nog hoeft te genieten van uw nieuwe vloer. Voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden raden we aan langs te komen in de showroom in Dordrecht of contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar 078 – 614 42 48.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid