Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Wandtegels

Met onze grote tegelcollectie en ons deskundig advies zorgen wij ervoor dat u de wandtegels naar uw smaak vindt. Bij Fravo Tegels hebben wij meer dan 1.000 soorten wandtegels in de showroom. Dit zijn tegels in alle prijsklassen. Kom daarom gerust eens een keer langs en/of vraag gewoon om vrijblijvend advies.

Wandtegels zijn zeer bepalend voor de uitstraling van een badkamer of toilet

Witte wandtegels zijn vaak nog steeds de basis in de hedendaagse badkamer. Deze witte wandtegel wordt vaak gecombineerd met andere elementen. De combinatie met stroken is momenteel een hot item. Deze stroken zijn vaak van verschillende afmetingen en worden in wildverband geplaatst. De stroken worden op een aantal wanden bevestigd en het grootste gedeelte van de badkamer wordt wit betegeld. De vloer wordt dan vaak in dezelfde kleur betegeld als de stroken, maar dan in een groter formaat. Hierdoor creëert u rust zonder dat het saai wordt. Deze stroken zijn vaak van een contrast kleur. Kleuren als antraciet, cement grijs en leverkleur zijn veel gebruikte tinten. Wij hebben heel veel soorten en kleuren stroken in de collectie. Combineer mozaïek met wandtegels door bijvoorbeeld uw bad of tussenwandjes te betegelen met mozaïeksoorten. Ook is mozaïek zeer functioneel in natte ruimtes door het antislip-effect. Door met de grote formaten tegels te werken, lijkt de ruimte groter. U heeft bovendien veel minder voegen, waardoor de badkamer een rustigere sfeer krijgt.

Kies uit veel verschillende merken

Wij hebben in onze showroom een enorm aanbod wandtegels. Deze tegels kunt u combineren met allerlei mozaïeken en listello’s. Wij hebben ongeveer 900 wandpanelen waarmee u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Bekende merken, zoals Porcelanosa white label, Mosa, Metropol, Viva, Imola, Myr, Padana en La Faenza vindt u in ons assortiment. Een groot gedeelte van deze collectie hebben wij zelf op voorraad. Als u een wandtegel wilt bestellen, kunt u uitgaan van een levertijd van slechts één week. Naast het eigen assortiment uit de showroom, kunnen wij alle merken leveren. Heeft u een bepaald merk of serie al op het oog? Vul dan het offerteformulier in en u krijgt van ons een offerte retour gemaild. Voor meer informatie belt u naar 078 – 614 42 48, vult u ons contactformulier in of bezoekt u onze showroom.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid