Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Wandtegels

Met onze grote tegelcollectie en ons deskundig advies zorgen wij ervoor dat u de wandtegels naar uw smaak vindt. Bij Fravo Tegels hebben wij meer dan 1.000 soorten wandtegels in onze showroom in Dordrecht. Dit zijn tegels in alle prijsklassen. Kom gerust eens een keer langs om al onze muurtegels te ontdekken.

 

Heeft u interesse in onze wandtegels?

Neem contact op met ons

Wandtegels zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw ruimte

Witte wandtegels zijn vaak nog steeds de basis in de hedendaagse badkamer. Deze witte wandtegel wordt vaak gecombineerd met andere elementen, zoals stroken. Deze stroken zijn vaak van verschillende afmetingen en worden in wildverband geplaatst. De stroken worden op een aantal wanden bevestigd en het grootste gedeelte van de badkamer wordt wit betegeld. De vloer wordt dan vaak in dezelfde kleur betegeld als de stroken, maar dan in een groter formaat. Hierdoor creëert u rust zonder dat het saai wordt. Deze stroken zijn vaak in een contrasterende kleur, zoals antraciet, cementgrijs of leverkleur. Wij hebben heel veel soorten en kleuren stroken in de collectie. Combineer mozaïek met muurtegels door bijvoorbeeld uw bad of tussenwandjes te betegelen met mozaïeksoorten. Ook is mozaïek zeer functioneel in natte ruimtes door het antislip-effect. Door met grote badkamertegels te werken, lijkt de ruimte groter. U heeft bovendien veel minder voegen, waardoor de badkamer een rustigere sfeer krijgt. Bent u op zoek naar geschikte wc-tegels? Ook dan vindt u bij ons wat u zoekt.

Kies uit veel verschillende merken

Wij hebben in onze showroom een enorm aanbod aan wandtegels. Deze muurtegels kunt u combineren met allerlei mozaïeken en listello’s. Wij hebben ongeveer 900 wandpanelen, waarmee u een goed beeld krijgt van al onze tegels. U vindt vele bekende merken in ons assortiment. Een groot gedeelte van deze collectie hebben wij zelf op voorraad. Als u wandtegels wilt bestellen, kunt u uitgaan van een levertijd van slechts één week. Naast het eigen assortiment uit de showroom, kunnen wij alle merken van muurtegels leveren. Heeft u een bepaald merk of serie al op het oog? Vul dan het offerteformulier in en u krijgt van ons een offerte retour gemaild.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.