Wandtegels

Wandtegels, ze zijn zeer bepalend voor de uitstraling van een badkamer of toilet.

Met onze tegelcollectie en ons advies kunnen wij ervoor zorgen dat u de tegel naar uw smaak vindt. Wij hebben meer dan 1000 soorten wandtegels in de showroom. Dit zijn wandtegels in alle prijsklasses. Kom daarom gerust eens een keer langs en/of vraag gewoon een vrijblijvend advies

Witte wandtegels zijn vaak nog steeds de basis in de hedendaagse badkamer. Deze witte wandtegel wordt vaak gecombineerd met andere elementen. De combinatie met stroken is momenteel een hot item. Deze stroken zijn vaak van verschillende afmetingen en worden in wildverband geplaatst. De stroken worden op een aantal wanden geplaatst en het grootste gedeelte van de badkamer wordt wit betegeld. De vloer wordt dan vaak in dezelfde kleur betegeld als de stroken, maar dan een groter formaat. Hierdoor creëer je een combinatie van rust zonder dat het saai wordt. Deze stroken zijn vaak van een contrast kleur. Kleuren als antraciet, cement grijs en leverkleur zijn veel gebruikte tinten. Wij hebben heel veel soorten en kleuren stroken in de collectie. Combineer mozaiek met wandtegels door bijvoorbeeld uw bad of tussenwandjes te betegelen met mozaieksoorten. Ook is mozaïek zeer functioneel in natte ruimtes door het antislip-effect. Ook in  natte ruimtes zijn de grote tegels steeds meer aan de orde. Door met de grote formaten te werken creëer je een ruimtewerking. Je hebt tevens veel minder voegen en hierdoor krijg je een rustigere sfeer in de badkamer.

Combinaties van wandtegels

Wij hebben in onze showroom een enorm aanbod wandtegels. De wandtegels kunnen worden gecombineerd met allerlei mozaieken en listello’s. Wij hebben ongeveer 900 wandpanelen waarmee u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Wij hebben de grote merken in de collectie als; Venis, Mosa, Metropol, Viva, Imola, Myr, Padana en La Faenza. Een groot gedeelte van deze collectie hebben wij zelf op voorraad. Indien er een wandtegel besteld moet worden, kunt u uitgaan van een levertijd van 1 week. Naast het eigen assortiment uit de showroom kunnen wij alle merken leveren. Indien u een bepaald merk of serie al op het oog heeft vul dan het offerte formulier in en u krijgt van ons een offerte retour gemaild.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid