Vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming aanleggen is een van de specialiteiten van Fravo Tegels. Wij weten precies welke vloerverwarming het meest geschikt is voor uw pand en type vloer. Ook wanneer u een nieuwe vloer gaat uitzoeken en u graag vloerverwarming wilt, adviseren wij graag over welke vloer u dan het best kunt nemen. Uiteraard kunnen onze specialisten ook de gehele installatie verzorgen.

Vloerverwarming laten aanleggen met gecertificeerde materialen

Wij kunnen de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming aanleggen en deze frezen of beugelen. Bovendien werken wij altijd met gecertificeerde materialen waar alle garanties op zitten. Wilt u vloerverwarming voor een kleine ruimte, zoals een badkamer? Dan kunnen wij u ook elektrische vloerverwarming aanbieden.

Onze extra diensten

Bij Fravo Tegels kunt u niet alleen tegels van hoogwaardige kwaliteit kopen. Naast een uitgebreid assortiment kunt u ook gebruikmaken van onze diensten. Zo hebben wij ervaren vloerspecialisten in dienst die graag uw nieuwe vloer mét vloerverwarming aanleggen en eventueel uw oude vloer verwijderen. Hierdoor heeft u snel een prachtige nieuwe vloer.

Neem contact op bij interesse of vragen

Heeft u vragen of wilt u zich laten adviseren over tegels of vloerverwarming? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 – 614 42 48 of door ons contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.