Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming aanleggen is een van de specialiteiten van Fravo Tegels. Wij weten precies welke vloerverwarming het meest geschikt is voor uw pand en type vloer. Ook wanneer u een nieuwe vloer gaat uitzoeken en u graag vloerverwarming wilt, adviseren wij graag over welke vloer u dan het best kunt nemen. Uiteraard kunnen onze specialisten ook de gehele installatie verzorgen.

Vloerverwarming laten aanleggen met gecertificeerde materialen

Wij kunnen de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming aanleggen en deze frezen of beugelen. Bovendien werken wij altijd met gecertificeerde materialen waar alle garanties op zitten. Wilt u vloerverwarming voor een kleine ruimte, zoals een badkamer? Dan kunnen wij u ook elektrische vloerverwarming aanbieden.

Onze extra diensten

Bij Fravo Tegels kunt u niet alleen tegels van hoogwaardige kwaliteit kopen. Naast een uitgebreid assortiment kunt u ook gebruikmaken van onze diensten. Zo hebben wij ervaren vloerspecialisten in dienst die graag uw nieuwe vloer mét vloerverwarming aanleggen en eventueel uw oude vloer verwijderen. Hierdoor heeft u snel een prachtige nieuwe vloer.

Neem contact op bij interesse of vragen

Heeft u vragen of wilt u zich laten adviseren over tegels of vloerverwarming? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 – 614 42 48 of door ons contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.