Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Stenen vloer

 

De tegels voor uw nieuwe stenen vloer koopt u natuurlijk bij Fravo Tegels in Dordrecht! In onze showroom vindt u namelijk vloertegels van verschillende grote merken tegen aantrekkelijk lage prijzen. Uiteraard doet dit niet af aan de kwaliteit van de tegels en de service van onze specialisten. Door de ruime voorraad zijn veel tegels bij ons namelijk direct leverbaar en kunnen we daarnaast de levering en professionele afwerking voor u verzorgen.

De voordelen van een stenen vloer

Wanneer u een nieuwe vloer gaat uitkiezen, heeft u de mogelijkheid uit vele verschillende materialen, kleuren en stijlen. De keuze van uw vloer is uiteraard afhankelijk van uw wensen en voorkeuren, evenals de ruimte waarin de vloer komt. Een vloer van stenen tegels heeft daarbij enkele grote voordelen ten opzichte van hout en laminaat. Een stenen vloer is namelijk:

  • Sterk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijt, kras en stootvast
  • Waterbestendig

De laatste jaren wordt deze vloer weer steeds populairder wat mede komt door de vele nieuwe designs, kleuren en stijlen stenen vloeren die op de markt gekomen zijn. Zo hebben wij tegels voor een stenen vloer van verschillende toonaangevende merken zoals: Padana, Imola, Castelvetro en Venis.

Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom!

Bent u benieuwd of dit type vloer iets voor u is? Kom dan snel eens langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken. Heeft u vragen over de verschillende collecties of de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078 – 614 42 48.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.