Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Respartij tegels

 

Voor een goedkope restpartij tegels bent u bij Fravo Tegels in Dordrecht op de juiste plaats! In onze showroom vindt u al ruim 20 jaar een uitgebreid aanbod aan vloer-, wand- en badkamertegels van toonaangevende merken wereldwijd. Door het ruime aanbod voorzien we iedereen van de gewenste tegels voor iedere ruimte en hebben we vaak een restpartij die we voor een aantrekkelijke prijs verkopen. Bovendien hebben we een uitgebreide service voor u samengesteld en helpen we u graag bij het uitzoeken, monteren en onderhouden van uw tegelvloeren en -wanden.

Heeft u interesse in onze respartij tegels?

Restpartij tegels voor een scherpe prijs

Wij hebben altijd een breed aanbod aan tegels op voorraad. Hierdoor kunnen we u een snelle levering garanderen en diverse tegels tonen in onze showroom. Door onze levering op maat, blijft er soms een restpartij tegels over van een bepaald merk. Ook deze wordt bij ons verkocht, maar dan wel voor een scherpe prijs! Dit kan gaan van pvc-vloertegels tot moderne houtlooktegels. Bent u benieuwd welke tegelvloeren in de actie staan? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Profiteer van onze uitgebreide service

Naast de verkoop van een ruim assortiment tegels en restpartij tegels kunt u bij Fravo Tegels ook altijd rekenen op een persoonlijke service en een vakkundige ondersteuning bij de montage. Of u nu iemand zoekt om uw nieuwe vloer te leggen of u graag een deskundig oordeel wilt over de staat van uw huidige tegels, onze specialisten helpen u graag. Voor vragen en meer informatie kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer 078 – 614 42 48.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.