Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uit eigen voorraad

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Pvc-vloer leggen

 

Voor Fravo Tegels uit Dordrecht is een pvc-vloer leggen een fluitje van een cent. Een pvc-vloer laten leggen door ons team betekent kiezen voor vakmanschap en precisie. Pvc-vloeren zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en de brede waaier aan designs die passen bij elke interieurstijl, van klassiek tot modern. Met onze deskundige plaatsing bent u verzekerd van een perfect resultaat dat jarenlang meegaat.

Bent u op zoek naar een specialist in het leggen van pvc-vloeren?

Laat uw pvc-vloer perfect leggen door onze experts

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring met het leggen van allerlei soorten vloertegels van pvc. Wanneer u opteert voor een praktische pvc-vloer in uw woonkamer of andere ruimte, zorgen wij voor een naadloze installatie. Veel van onze pvc-vloeren zijn uitgerust met een handig kliksysteem, wat de installatie versnelt en vereenvoudigt. Dit systeem maakt het mogelijk om de pvc-vloer zonder lijm of speciale gereedschappen te leggen, waardoor uw vloer snel en zonder veel overlast geplaatst kan worden. Bovendien biedt een correct geïnstalleerde pvc-vloer een strakke afwerking en een langdurige duurzaamheid.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek onze service en kwaliteit in de showroom

Wij nodigen u uit om onze tegelwinkel in Dordrecht te bezoeken, waar u onze uitgebreide collectie pvc-vloeren kunt bekijken en meer kunt leren over onze legservice. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste vloeropties voor uw ruimte en kunnen direct een offerte opstellen voor zowel de aankoop als het leggen van de tegelvloer. Daarnaast bieden wij service voor het onderhoud van uw pvc-vloer, zodat deze er altijd als nieuw blijft uitzien. Bij Fravo Tegels bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende klantenservice.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.