Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uit eigen voorraad

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Kleuren van onze pvc-vloeren

 

Bij Fravo Tegels in Dordrecht koopt u een pvc-vloer in alle kleuren die u maar kunt bedenken. Of u nu op zoek bent naar iets neutraals zoals grijs of beige, of iets gewaagders zoals diepblauw of klassiek zwart, wij hebben een pvc-vloer in elke kleur om de gewenste stijl en sfeer in uw huis te creëren. Onze collectie biedt u een spectrum aan kleuropties die passen bij elk interieurdesign, van rustiek tot modern.

Bent u op zoek naar een pvc-vloer in verschillende kleuren?

Ontdek pvc-vloeren in verschillende prachtige kleuren

Bij onze tegelwinkel begrijpen we dat de kleur van uw vloer de toon zet voor de rest van uw ruimte. Daarom bieden we pvc-vloeren in een breed scala aan kleuren die perfect passen bij elke kamer in uw huis. Onze vloertegels van pvc combineren uitstraling met functionaliteit en zijn een ideale keuze voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en woonkamers. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en makkelijk in onderhoud. In de slaapkamer zorgen onze pvc-vloeren voor een warme en comfortabele sfeer. In de keuken zijn ze dan weer zowel praktisch als stijlvol. De verscheidenheid aan kleuren zorgt ervoor dat u een pvc-vloer kunt kiezen die naadloos aansluit bij uw interieur.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bezoek onze showroom en vind de perfecte pvc-vloer

Wij nodigen u uit om onze grote tegelshowroom te bezoeken en zelf de rijke kleuren van onze pvc-vloeren te ervaren. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kleur en stijl die past bij uw levensstijl en inrichting. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem, u kunt ook online een offerte aanvragen. Ontdek vandaag nog hoe onze vloeren uw huis kunnen transformeren!

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.