Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uit eigen voorraad

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Pvc-vloer met geluiddempend effect

 

Bij Fravo Tegels, gevestigd in Dordrecht, bieden wij pvc-vloeren met geluiddempend effect die ideaal zijn voor het verminderen van loopgeluiden en het verhogen van het wooncomfort in uw huis. Een pvc-vloer met geluiddempend effect is perfect voor appartementen, twee-onder-een-kapwoningen, en andere woonruimtes waar het minimaliseren van geluidsoverdracht belangrijk is. Deze vloeren combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor wie rust in huis hoog in het vaandel draagt.

Heeft u interesse in onze geluiddempende pvc-vloeren?

Geniet van een stil thuis met een pvc-vloer met geluiddempend effect

Bij onze tegelwinkel vindt u een ruim assortiment pvc-vloeren met geluiddempend effect, die niet alleen comfortabel en stil zijn, maar ook bijzonder stijlvol. Onze vloertegels van pvc zijn beschikbaar in diverse designs, van realistische houtlooks tot moderne betonimitaties, die naadloos in elke kamerinrichting passen. Zo zijn ze ideaal voor de slaapkamer, waar een rustige omgeving essentieel is, of voor een studeerkamer waar concentratie nodig is. Daarnaast zijn veel van onze pvc-vloeren uitgerust met een kliksysteem, wat de installatie snel en eenvoudig maakt, en zorgt voor een extra geluiddempende laag onder uw voeten.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek de voordelen zelf

U bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht om de kwaliteit en het comfort van onze pvc-vloeren met geluiddempend effect zelf te ervaren. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste vloeroplossingen voor uw specifieke wensen en laten zien hoe deze vloeren uw thuis rustiger kunnen maken. Bovendien bieden wij de service om uw nieuwe pvc-vloer professioneel te laten leggen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Kunt u niet langskomen? Geen probleem, vraag eenvoudig online een offerte aan.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.