Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uit eigen voorraad

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Pvc-klikvloer

 

Bij Fravo Tegels in Dordrecht bieden wij de veelzijdige pvc-klikvloer aan, een ideale oplossing voor wie snel en efficiënt een nieuwe vloer wil leggen zonder in te boeten aan kwaliteit en uitstraling. Een pvc-klikvloer staat bekend om zijn eenvoudige kliksysteem dat het mogelijk maakt om de vloer zwevend te leggen, zonder lijm of andere bevestigingsmaterialen. Dit type vloer combineert de praktische voordelen van pvc met een installatiegemak dat geschikt is voor doe-het-zelvers en professionals.

Heeft u interesse in onze pvc-klikvloer?

De vele voordelen van een pvc-klikvloer

Een pvc-klikvloer biedt tal van voordelen die hem onderscheiden van traditionele vloerbedekkingen. De installatie is snel en eenvoudig, wat betekent dat uw nieuwe vloer in een mum van tijd gelegd kan worden met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. Daarnaast zijn de vloertegels van pvc uiterst duurzaam, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en woonkamers. De prijs van een pvc-vloer is ook aantrekkelijk, vooral gezien de lange levensduur en lage onderhoudskosten. Of u nu een elegant houtpatroon of een moderne betonlook verkiest, onze pvc-klikvloeren bieden een breed scala aan designs die uw interieur zullen verrijken.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan pvc-vloeren met kliksysteem

Wij nodigen u uit om onze tegelwinkel in Dordrecht te bezoeken en het uitgebreide assortiment pvc-klikvloeren te ontdekken. Of u nu een doe-het-zelver bent of de voorkeur geeft aan professionele installatie, wij hebben opties die aan uw behoeften voldoen. Met een ruim aanbod aan verschillende merken en stijlen vinden we samen de perfecte vloer voor uw ruimte. Bent u niet in staat om langs te komen? Geen probleem, vraag online een offerte aan en begin de transformatie van uw huis.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.