Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Plavuizen met houtlook in Dordrecht

 

Plavuizen met een warme houtlook laat u in Dordrecht snel leveren door Fravo Tegels! Sinds 1994 zijn we al gespecialiseerd in de in- en verkoop van een breed aanbod tegels van hoogwaardige kwaliteit. In onze ruime showroom vindt u alle collecties met wand-, vloer en badkamertegels, waardoor u op uw gemak op zoek kunt naar uw ideale houtlookplavuizen. In onze winkel staan onze medewerkers bovendien dagelijks klaar om u te voorzien van meer informatie over de producten en persoonlijk advies.

Bent u op zoek naar plavuizen met een houlook?

Een prachtige plavuizen vloer met houtlook

Wanneer men het heeft over plavuizen zult u al gauw denken aan zware keramische tegels met een antieke en bruine uitstraling. Bij onze tegelwinkel hebben we echter iets nieuws voor u in huis gehaald, namelijk de houtlookplavuizen! Deze houtlooktegels hebben dezelfde look en feel als de oorspronkelijke vloeren, maar zijn een stuk eenvoudiger te plaatsen en onderhouden. Bovendien zijn ze ook bijzonder duur en waterbestendig. Kom eens langs in onze showroom om onze prachtige, goedkope vloertegels te bekijken!

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Als tegelspecialist kunnen wij niet alleen hoogwaardige kwaliteit houtlookplavuizen leveren, maar ook de aanleg van uw nieuwe vloer verzorgen. Alle zaken die hierbij komen kijken, zoals het verwijderen van de huidige vloer, het aanleggen of verwijderen van een cementdekvloer of het plaatsen van een vloerverwarming, worden door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Heeft u speciale wensen voor uw plavuizen met houtlook of zou u zich graag laten adviseren over de mogelijkheden voor een vloerverwarming onder uw tegels? Vul dan online het contactformulier in of bel ons op 078 – 614 42 48.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.