Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Muurtegels

 

Voor een ruim aanbod muurtegels gaat u naar Fravo Tegels in Dordrecht! Door de jarenlange ervaring met de inkoop van tegels weten we precies waar een goede tegel aan moet voldoen en bieden we u een uitstekende kwaliteit tegels aan van fabrieken uit diverse landen. Naast een ruim aanbod, bieden we ook een uitgebreid servicepakket aan om uw nieuwe tegels te bevestigen en uw oude eventueel te verwijderen.

Veel keuze uit muurtegels voor diverse ruimtes

Al ruim 20 jaar hebben we bij Fravo Tegels in Dordrecht een breed aanbod muurtegels van diverse toonaangevende merken. Wandtegels zijn zeer bepalend voor de sfeer in ruimtes zoals badkamers, keukens en toiletten. Wij zien het dan ook als onze taak een ruim assortiment voor u samen te stellen, zodat u bij ons altijd de juiste tegels vindt voor uw ruimtes. Zowel klassieke als moderne, antieke en mozaïek muurtegels van verschillende toonaangevende merken zijn bij ons verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Uitgebreide service

Naast een ruim aanbod kunnen onze vakkundige medewerkers voor u de nieuwe muurtegels plaatsen en indien nodig de oude verwijderen voor een mooi eindresultaat. Maakt u graag gebruik van deze service of heeft u behoefte aan deskundig advies over de verschillende soorten tegels? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 078 – 614 42 48. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid