Fravo Tegels

Al jaren leverancier van topkwaliteit van diverse tegelsoorten

Kom langs in onze showroom

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Keramisch parket

 

Voor een keramisch parket van topkwaliteit gaat u naar Fravo Tegels! U vindt bij ons al vele jaren een uitgebreid aanbod aan vloer-, wand- en badkamertegels van een hoogwaardige kwaliteit uit toonaangevende fabrieken in diverse landen. Zo hebben we voor u tegels uit Portugal, Spanje en Italië, maar ook in China en België hebben we goede contacten. Kom eens langs in onze showroom om het ruime aanbod te bekijken en vraag onze medewerkers gerust om meer informatie en een persoonlijk advies!

Keramisch parket met een houtlook uitstraling

De nieuwste rage op het gebied van vloeren is keramisch parket. Deze tegels met een houtlook hebben de uitstraling van een echte houten vloer, maar bieden de voordelen van een tegelvloer, zoals:

  • Slijtvastheid
  • Vochtbestendigheid
  • Uitermate dunne voegen
  • Geen behandeling of lak nodig
  • Leverbaar in verschillende maten en kleuren
  • Perfect te combineren met vloerverwarming

Wij hebben verschillende maten, soorten en kleuren keramisch parket in huis waardoor er altijd een vloer naar uw smaak tussen zit. Bekijk het aanbod in onze showroom en ontdek welke vloer het beste bij uw inrichting past!

Vertrouw op ons advies en vakkundige diensten

Uiteraard leveren we als tegelspeciaalzaak niet alleen keramisch parket op maat, maar kunnen we ook de vloer leggen en zelf de nodige dekvloer en vloerverwarming voor u aanbrengen. Heeft u een nieuwe vloer op het oog, maar zou u niet weten of deze op uw huidige vloer bevestigd kan worden? Vraag onze vakkundig medewerkers dan gerust om advies! U bent hiervoor altijd van harte welkom in onze showroom of neem even contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar 078 – 614 42 48.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid