Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uit eigen voorraad

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Grootformaat-wandtegels

 

Fravo Tegels in Dordrecht biedt een indrukwekkende collectie grootformaat-wandtegels, ideaal om elke ruimte in uw huis een uniek en modern karakter te geven. Grootformaat-wandtegels zijn perfect voor het creëren van visuele statements in zowel kleine als grote ruimtes, omdat ze de illusie van meer ruimte en minder onderbrekingen door voegen geven. Of het nu gaat om de keuken, badkamer of een feature wall in de woonkamer, deze tegels bieden zowel visuele als praktische voordelen.

Heeft u interesse in onze grootformaat-wandtegels?

Uitgebreide selectie grootformaat-wandtegels

Ons uitgebreide assortiment aan grootformaat-wandtegels omvat verschillende materialen en afwerkingen, geschikt voor elke stijl en behoefte. Grote keramische tegels zijn populair vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Grote natuurstenen tegels bieden dan weer een vleugje luxe en natuurlijke schoonheid. Deze tegels zijn ideaal als grote badkamertegels; ze zijn waterbestendig en beschikbaar in slipvaste uitvoeringen voor extra veiligheid. Door de diversiteit in kleuren, patronen en texturen kunt u met grootformaat-wandtegels eindeloos variëren en een persoonlijke touch aan uw interieur toevoegen.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ontdek onze tegels in de showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en de veelzijdigheid van onze wandtegels zelf te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer- en wandtegels voor uw project. Mocht u niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, dan kunt u ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Kom langs en laat u inspireren door de mogelijkheden die onze grootformaat-wandtegels bieden om uw ruimtes te transformeren.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.