Fravo Tegels

Al jaren leverancier van topkwaliteit van diverse tegelsoorten

Kom langs in onze showroom

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Goedkope vloertegels Breda

 

Goedkope vloertegels van toonaangevende merken koopt u bij Fravo Tegels in Dordrecht, nabij Breda! Wij bieden u al vele jaren een uitgebreid aanbod tegels en natuursteen van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast een uitgebreid aanbod kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundige dienstverlening voor het aanbrengen van uw tegels en voorzien we u graag van een gedegen advies bij de aankoop. Vraag onze vloerspecialisten gerust om hulp en profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis!

Goedkope vloertegels in de regio Breda: eenvoudig in onderhoud

Vloertegels zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en gebruik waardoor ze ideaal zijn in keukens, badkamers en toiletten. Bij Fravo Tegels kunt u al ruim 20 jaar terecht voor een breed aanbod goedkope vloertegels in de regio Breda van verschillende maten, soorten en materialen. Door het ruime aanbod hebben we voor al uw ruimtes en voor iedere situatie wel een geschikte tegel in huis. Op het moment hebben we voor u de volgende merken vloertegels in voorraad:

  • Padana
  • Imola
  • Castelvetro
  • Venis

Bij Fravo Tegels leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten en kunt u door de efficiënte samenwerking rekenen op scherpe prijzen. Bent u nog op zoek naar goedkope vloertegels in de buurt van Breda, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Bekijk dan snel het aanbod van Fravo Tegels!

Onze showroom

Uiteraard zijn onze goedkope vloertegels niet alleen online maar ook in onze showroom in de buurt van Breda te bekijken. Zo kunt u zelf bepalen welke kleur en stijl het beste bij u past en welke prijs u hier voor wilt betalen. Heeft u al een tegel naar wens gezien? Vraag dan gratis een offerte aan! Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd gebruik maken van het contactformulier of bellen naar: 078 6144248.

Aanbevolen pagina’s

Hardsteen rotterdam | Houtlook tegels rotterdam | Keramisch parket rotterdam

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid