Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Een cementdekvloer verwijderen

 

Een cementdekvloer laat u op een professionele manier verwijderen door de experts uit Dordrecht van Fravo Tegels. Vernieuwt u uw interieur graag of heeft u een huis gekocht met een cementdekvloer en wilt u graag een andere look in de desbetreffende ruimtes aanbrengen? Wij verwijderen op een vakkundige manier uw cementvloer en brengen ook met veel precisie tegels aan op wanden en vloeren. Ontdek wat we u te bieden hebben.

Laat door ons uw cementdekvloer verwijderen en kies voor een prachtige nieuwe vloer

We hebben veel ervaring in het verwijderen van vloeren, zoals een cementdekvloer. Cementdekvloeren halen we weg met de juiste hulpmiddelen. Zo beschadigen we niks onnodig en bent u binnen een korte tijd af van uw cementdekvloer. Na deze klus kunnen we ook tegels leggen indien u dat graag wilt. Wanneer u dit aan ons overlaat, geniet u daarna van een strak resultaat. In onze showroom in Dordrecht verkopen we enorm veel tegels en ziet u ook hoe deze eruitzien als ze gelegd zijn. We verkopen nieuwe tegels en restpartijtegels van hoogwaardige kwaliteit. De merken waar we tegels van verkopen, zijn onder andere:

Vraag een offerte bij ons aan

Neem gerust contact met ons op als u uw cementdekvloer wilt laten verwijderen in Zuid-Holland. We stellen graag een prijsopgave voor u op, zodat u weet wat de kosten zijn voor deze dienst. U bereikt ons door te bellen naar 078 – 614 42 48 of door het contactformulier in te vullen.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.