Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Badkamertegels in Dordrecht

Bij Fravo Tegels in Dordrecht hebben wij een ruim assortiment prachtige, goedkope badkamertegels. Er is van alles mogelijk en u krijgt bij ons altijd deskundig advies. Onze tegels zijn van verschillende topmerken. Bovendien is alles binnen zeer korte tijd leverbaar. Met andere woorden, u rekent bij ons op een uitstekende service.

Onze badkamertegels zijn de basis voor een mooie badkamer naar uw smaak

Door onze mooie en goedkope badkamertegels zijn er eindeloze mogelijkheden om uw badkamer helemaal naar uw wens te maken. Het is eerst belangrijk om te bepalen wat voor uitstraling u wilt bereiken. Wilt u een zeer moderne badkamer of gaat u liever voor klassiek? Voor een moderne badkamer worden over het algemeen grote badkamertegels gebruikt. Deze grote tegels kunnen goed gecombineerd worden met smalle stroken of mozaïeken.

Heeft u interesse in onze badkamertegels?

Wandtegels voor een goede prijs

Wij kunnen de wandtegels voor uw badkamer uiterst scherp voor u aanbieden. Wij laden veel van onze tegels direct bij de fabriek, waardoor u goedkope badkamertegels krijgt. Wanneer wij een tegel niet direct kunnen laden, hebben wij goede prijsafspraken met leveranciers in Nederland. Bovendien kunnen wij vrijwel alle merken en types leveren. Weet u nog niet welke kleur of stijl u wilt? Dan kunt u zich te allen tijde laten informeren in onze tegelshowroom in Dordrecht.

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze winkel in Dordrecht om onze complete collectie mooie en goedkope badkamertegels te bekijken en ontvang een professioneel advies van een van onze medewerkers. Voor het aanvragen van een offerte belt u naar 078 – 614 42 48 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

Onze fabrikanten van badkamertegels

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.