Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

 

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Badkamertegels in de aanbieding

 

Badkamertegels zijn bij ons vaak in de aanbieding. Fravo Tegels uit Dordrecht biedt duurzame tegels aan voor diverse soorten budgetten. Onze badkamertegels in de aanbieding hebben een lagere prijs, maar een even hoge kwaliteit. We denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een specifieke stijl.

Heeft u interesse in onze badkamertegels aanbieding?

Koop badkamertegels van hoogwaardige kwaliteit in de aanbieding

Wij bieden alle oplossingen op tegelgebied en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons gewenste tegels koopt, ongeacht zijn of haar budget. Daarom staan er bij ons geregeld tegelvloeren in de actie. De badkamertegels die u bij ons in de aanbieding koopt, doen niet onder aan kwaliteit als u ze vergelijkt met andere badkamertegels. Ze zijn goedkoper doordat ze uit een vorige collectie komen en we plek nodig hebben voor nieuwere badkamertegels. U heeft de keuze uit verschillende soorten vloeren, van klassieke natuurstenen vloeren tot onderhoudsvriendelijke pvc-vloeren in de aanbieding. Kies naast de badkamertegels ook uit een of meerdere van onze diensten, zodat het tegelresultaat strak is. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kom langs in onze showroom of vraag naar de mogelijkheden

U bent zes dagen in de week welkom in onze room om de badkamertegels in de aanbieding te bekijken. Neem vooral contact met ons op als u graag meer hoort over de mogelijkheden van onze goedkope vloertegels. We zijn telefonisch bereikbaar via 078 – 614 42 48 of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.