Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Badkamertegels in de aanbieding

 

Badkamertegels zijn bij ons vaak in de aanbieding. Fravo Tegels verkoopt veel tegels, waardoor u bij ons regelmatig stijlvolle tegels koopt voor een fijne prijs. Zo zijn wij geschikt voor diverse soorten budgetten en is de kans zeer aanwezig dat ook u door een aanbieding bij ons slaagt in uw zoektocht naar badkamertegels. We denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een specifieke stijl. Spreek vooral een van onze tegelspecialisten in onze tegelshowroom in Dordrecht aan of benader ons telefonisch met vragen.

Koop badkamertegels van hoogwaardige kwaliteit in de aanbieding

Wij bieden alle oplossingen op tegelgebied en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons gewenste tegels koopt. De badkamertegels die u bij ons in de aanbieding koopt, doen niet onder aan kwaliteit als u ze vergelijkt met andere badkamertegels. Ze zijn goedkoper, bijvoorbeeld doordat ze uit een vorige collectie komen en we plek nodig hebben voor nieuwere badkamertegels. Kies naast de badkamertegels ook uit een of meerdere van onze diensten, zodat het tegelresultaat strak is. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Kom langs in onze showroom of vraag naar de mogelijkheden

U bent zes dagen in de week welkom in onze tegelshowroom in Zuid-Holland om de badkamertegels, die al dan niet in de aanbieding zijn, te bekijken. Neem vooral contact met ons op als u graag meer hoort over de mogelijkheden van onze diensten. We zijn telefonisch bereikbaar via 078 – 614 42 48 of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.