Op zoek naar goedkope wandtegels? Koop bij Fravo Tegels topkwaliteit voor de beste prijs

Op zoek naar een specialist in wandtegels voor aantrekkelijke prijzen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar keramische wandtegels of natuurstenen wandtegels; wij hebben deze allemaal in ons assortiment. Kom langs in onze showroom in Dordrecht en laat u inspireren. Bij ons kunt u meer dan 1000 soorten wandtegels bekijken en laten meevoeren door de verschillende stijlen. De wandtegels verschillen in prijs. Zo vindt u bij ons zowel voordelige standaard tegels als tegels uit een hoger segment die vanzelfsprekend wat duurder zijn. De tegels uit het hogere segment hebben vaak een betere kwaliteit en hierdoor kunnen bepaalde eigenschappen anders zijn ten opzichte van de wat meer voordelige exemplaren. Fravo Tegels is al tientallen jaren leverancier van allerlei topkwaliteit tegelsoorten. Merken als Mosa, Metropol, Venis, Viva, Imola en La Faenza kunt u in onze collectie vinden. U kunt bij ons niet alleen de tegels kopen, maar onze vakkundige tegelzetters helpen u ook met het aanbrengen en/of leggen van de tegels.

ShowroomContact

Wandtegels bestellen voor uw badkamer of toilet

Gaat u binnenkort uw badkamer of toilet rigoureus aanpakken? Hoogstwaarschijnlijk wilt u dan graag andere tegels. Zowel de wandtegels als de vloertegels bepalen de uitstraling van een ruimte. Daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over de stijl en kleur van uw nieuwe badkamer of toilet. Laat u inspireren door ons ruime assortiment en kies de juiste wandtegels. In onze showroom staan ongeveer 900 wandpanelen als voorbeeld opgesteld om de keuze voor u te vergemakkelijken. Voor een badkamer worden meestal keramische wandtegels gekozen. Deze tegels zijn namelijk gemakkelijk schoon te houden vanwege hun ondoordringbare toplaag. Bij Fravo Tegels zien we dat witte badkamertegels momenteel nog het meest populair zijn, maar inmiddels zijn de grijze badkamertegels aan een opmars bezig. Ook voor toiletten is wit een populaire keuze. Buiten de kleur kunt u bij ons ook kiezen uit een matte of glanzende afwerking.

Wandtegels in de showroom van Fravo Tegels

Wandtegels combineren voor een speels effect

Door grote tegels te gebruiken lijkt een kleine ruimte al snel groter. Ook wanneer er minder voegen te zien zijn, oogt de ruimte rustiger. Maar kleinere tegels hebben dan weer een speels effect. Tegenwoordig worden verschillende afmetingen wandtegels vaker gecombineerd. Verschillende kleuren worden ook steeds meer gecombineerd, zoals een grijze vloertegel met een witte wandtegel. Bij Fravo Tegels kunt u diverse soorten tegels vinden, zoals stroken en mozaïek. Mozaïek heeft eveneens een antislip effect, wat een handige bijkomstigheid is in een badkamer.

Demoruimte wandtegels en vloertegels

Bezoek onze 1200 vierkante meter showroom in Dordrecht

U leest het goed, onze showroom is gigantisch en hier kunt u allerlei uiteenlopende wandtegels bekijken. U kunt zelf eindeloos combineren of onze medewerkers om deskundig advies vragen. Wij hebben veel tegels op voorraad, maar het kan voorkomen dat we uw gekozen tegels moeten bestellen. De levertijd is slechts één week. Onze showroom is gevestigd in Dordrecht, in de provincie Zuid-Holland. Al woont u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Maastricht, Leeuwarden of elders; bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige wandtegels. Kom langs in onze showroom en bekijk ook eens welke wandtegels in de aanbieding zijn. Wanneer u er zelf niet uit komt, kunt u gerust een van onze medewerkers om hulp vragen. Zij staan graag voor u klaar.