Op zoek naar goedkope wandtegels? Koop bij Fravo Tegels topkwaliteit voor de beste prijs

Op zoek naar een specialist in wandtegels? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar keramische wandtegels of natuursteen wandtegel; wij hebben deze allemaal in huis. Kom langs in onze showroom in Dordrecht om ons uitgebreide assortiment te bewonderen. Bij ons kunt u meer dan 1000 soorten wandtegels zien en u laten inspireren door verschillende stijlen. De wandtegels verschillen in prijs. Zo kunt u voordelige tegels vinden maar ook tegels die wat duurder zijn, maar waarvan de kwaliteit natuurlijk wat beter is. Fravo Tegels is al jaren leverancier van allerlei topkwaliteit tegelsoorten. Merken als Mosa,, Metropol, Venis, Viva, Imola, en La Faenza kunt u in onze collectie vinden. U kunt bij ons niet alleen de tegels kopen, maar onze vakkundige tegelzetters helpen u ook met het aanbrengen van de tegels.

ShowroomContact

Wandtegels bestellen voor uw badkamer of toilet

Gaat u binnenkort uw badkamer of toilet rigoureus aanpakken? Hoogstwaarschijnlijk wilt u dan graag andere tegels. Wandtegels, maar zeker ook vloertegels, bepalen de uitstraling van een ruimte. Daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt over de stijl van de badkamer of toilet. Laat u inspireren door ons ruime assortiment en kies de juiste wandtegels. In onze showroom staan ongeveer 900 wandpanelen als voorbeeld opgesteld. Als badkamer wandtegels wordt meestal gekozen voor keramische wandtegels. Deze tegels zijn namelijk gemakkelijk schoon te houden. Bij Fravo Tegels zien we dat witte badkamertegels het meest populair zijn, maar er is ook een opkomst van grijze badkamertegels. Ook voor toiletten is wit een populaire keuze. U kunt bij ons kiezen uit matte of glanzende wandtegels.

Wandtegels in de showroom van Fravo Tegels

Wandtegels combineren voor een speels effect

Door grote tegels te gebruiken als wandtegels, lijkt een kleine ruimte al snel groter. Ook wanneer er minder voegen te zien zijn, oogt de ruimte rustiger. Maar kleinere tegels hebben dan weer een speels effect. Tegenwoordig worden verschillende afmetingen wandtegels vaker gecombineerd. Verschillende kleuren tegels worden ook steeds meer gecombineerd, zoals een grijze vloertegel en een witte wandtegel. Bij Fravo Tegels kunt u heel veel soorten tegels vinden, zoals stroken en mozaïek. Mozaïek heeft ook een antislip effect, wat een handige bijkomstigheid is in een badkamer.

Demoruimte wandtegels en vloertegels

Bezoek onze 1200 vierkante meter showroom in Dordrecht

U leest het goed, onze showroom is gigantisch en hier kunt u allerlei uiteenlopende wandtegels bekijken. U kunt zelf eindeloos combineren, of onze medewerkers om deskundig advies vragen. Wij hebben veel tegels op voorraad liggen, maar het kan voorkomen dat we tegels moeten bestellen. De levertijd is slechts één week. Onze showroom is gevestigd in Dordrecht, in de provincie Zuid-Holland. Al woont u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Maastricht, Leeuwarden of elders, bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige wandtegels. Kom langs in onze showroom en bekijk wandtegels in de aanbieding. Wanneer u er zelf niet uit komt, kunt u gerust onze medewerkers om hulp vragen. Zij staan graag voor u klaar.