Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Tegels laten slopen

Tegels laten slopen

Wanneer u overweegt om uw interieur een nieuwe look te geven, kan het nodig zijn om oude tegels te laten slopen. Bij Fravo Tegels in Dordrecht begrijpen we dat het slopen van tegels een belangrijke eerste stap is in het renovatieproces. Of het nu gaat om vloer- of wandtegels, een professionele aanpak zorgt ervoor dat de ondergrond correct wordt voorbereid op nieuwe bekleding.

 

Bent u op zoek naar een specialist in het slopen van tegels?

Neem contact op met ons

Uw tegels laten slopen door specialisten

Het slopen van tegels is een taak die precisie en zorg vereist om de onderliggende oppervlakken te beschermen. Onze specialisten zijn ervaren in het veilig en efficiënt verwijderen van alle soorten tegels, inclusief de onderliggende cementdekvloeren en eventuele vloerverwarmingssystemen. Wanneer u kiest voor Fravo Tegels, zorgen wij niet alleen voor het slopen van uw oude tegelvloer, maar ook voor de afvoer van het puinafval. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen na het slopen, waardoor u zich volledig kunt richten op het plannen van uw nieuwe vloer- of wandbekleding.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Bent u klaar om de eerste stap te zetten in uw renovatieproject? Neem dan contact met ons op om meer te leren over onze sloopdiensten en om een offerte aan te vragen. Of u nu een kleine badkamer heeft met wandtegels die verwijderd moeten worden of een grote ruimte met een uitgebreide tegelvloer, wij bieden een op maat gemaakte service die aan uw specifieke behoeften voldoet. Laat ons u helpen om een solide basis te creëren voor uw nieuwe interieur. Bezoek onze showroom in Dordrecht of bel ons vandaag nog om uw opties te bespreken en ontdek hoe wij uw renovatieproces kunnen vereenvoudigen met onze professionele sloopdiensten.

Extra diensten

Bij Fravo tegels kunt u niet alleen  tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit kopen. Naast een uitgebreid assortiment kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Zo hebben wij ervaren vloerspecialisten in dienst die u helpen met een prachtige nieuwe vloer.

Stel hier vrijblijvend uw vraag. Binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp knop | Fravo tegels b.v.