Vacatures

 

Wij zijn op zoek naar nieuw verkooptalent!

Fulltime Verkoopadviseur bij Fravo Tegels

Al jaren leverancier van topkwaliteit met een breed aanbod van tegelsoorten, zijn wij met onze vernieuwde showroom van 1000m2 gevestigd in Dordrecht. Fravo Tegels opereert landelijk en levert tegels aan particulieren, projectontwikkelaars en de aannemerij.  Naast het leveren van de tegels, verzorgen wij het complete plaatje, zoals montage van de tegels, het aanbrengen van de vloerverwarming en overige service werkzaamheden. Met een gedreven verkoopteam en onze tegelzetters biedt Fravo Tegels zijn klanten de gewenste kwaliteit en service.

Jij als verkooptalent: begeleidt de klant door onze moderne showroom en weet de klant te adviseren in de verkoop van tegels. Geheel op maat naar de wensen van onze klant. Je gaat dan ook samen met de klant om tafel en aan de slag met het uitwerken van een passende offerte.

Je onderhoudt de communicatie met klant en leveranciers rondom transport en levering van de tegels. Klantvragen en/ of klachten weet jij servicegericht af te handelen. Bij drukte weet jij de juiste prioriteiten te stellen binnen jouw werkzaamheden.

Als onze nieuwe collega kom je te werken binnen een gedreven, enthousiast team en bieden wij jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen onze branche.

Heb jij: MBO werk- en denkniveau met commerciële werkervaring in een soortgelijke verkoopfunctie binnen onze (of vergelijkbare) branche?

Ben jij: fulltime inzetbaar, commercieel ingesteld, sterk in het stellen van prioriteiten, communicatief sterk en geïnteresseerd om deze nieuwe uitdaging binnen jouw carrière aan te gaan? Dan zien wij graag jouw CV per mail tegemoet!

Mocht je meer willen weten over onze vacature, dan kan dat uiteraard ook, telefonisch of per mail.

Salaris is afhankelijk van reeds opgedane werkervaring en nader te bepalen.

Graag zien wij jouw sollicitatie per mail tegemoet en gaan wij vrijblijvend een kennismaking aan.

Contactgegevens:

Fravo Tegels

t.a.v. Barry Jansen

info@fravo-tegels.nl

078-6144248