Offerte aanvragen
Uitgebreid assortiment
Uit eigen voorraad
Eigen tegelzetters

Fravo Tegels

De oplossing voor al uw tegels

N

Tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit

N

Uitgebreid assortiment

N

Uit eigen voorraad

N

Eigen tegelzetters

Mooie tegels in uw woonkamer voor een goede prijs

Tegels voor uw woonkamer koopt u bij Fravo Tegels voor een goede prijs. We verkopen van veel verschillende toonaangevende merken stijlvolle tegels. In Dordrecht bent u zes dagen in de week van harte welkom om de tegels in onze showroom te bekijken. Uiteraard kunt u ook online een deel van ons aanbod bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Door ons ruime assortiment koopt u bij ons altijd tegels in de stijl van uw woonkamer voor een scherpe prijs.

Welke tegels voor uw woonkamer kiest u uit voor de juiste prijs?

Alle tegels die wij verkopen voor een woonkamer of andere ruimte in het huis, hebben een scherpe prijs. Weet u nog niet precies welke tegels passen in uw interieur? Dan bezoekt u onze vestiging in Zuid-Holland. Ook is het mogelijk om in onze online tegelviewer in verschillende ruimtes onze vloeropties te bekijken. Bij ons kunt u onder andere uit de volgende tegels kiezen:

Naast de goede prijs voor tegels in uw woonkamer hebben we ook vaak badkamertegels in de aanbieding. Neem vooral een kijkje in ons huidige aanbod en bestel uw favoriete tegels.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Vul het offerteformulier in en kom er binnen korte tijd achter wat de prijs is van de tegels die u in uw woonkamer wilt leggen. Heeft u nog vragen over onze producten of maakt u ook graag gebruik van onze andere diensten? Bel dan naar 078 – 614 42 48 of vul het contactformulier in.

Bel mij terug

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid