Granieten tegels

Graniet is een kwaliteits natuursteen  dat zeer hard, slijtvast en krasvast is en uitermate geschikt is als graniet vloer in huizen, bedrijfspanden, maar ook met name in openbare gebouwen waar altijd veel mensen over de vloer lopen en tapijt te snel versleten zou zijn. De voordelen van een graniet vloer te opzichte van andere vloeren is dan ook met name de lange levensduur van een natuursteen vloer. Graniet geeft met een gepolijst vloeroppervlak een goed beeld van de kleur en de speciale structuur in de steen wat een tijdloze uitstraling tot resultaat heeft. Natuurlijk zijn graniet vloeren ook leverbaar in gezoet (mat), gebrand (ruw) of anticato (gebrand+geborsteld).

U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, structuren en stijlen waardoor er altijd een vloer naar uw wensen tussen zit. Bekijk de complete collectie granieten tegels online of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Dordrecht.

Offerte
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de kosten van een granieten vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen en meer informatie kunt u tevens een e-mail sturen of bellen naar: 078 6144248.’

1